Ortopédia Magánrendelés Budapest

 

Ortopéd szakorvosra van szüksége?

Gyors, hatékony megoldást keres ízületi fájdalmára?

Akár mára holnapra vagy hétvégére tudunk időpontot adni!

Budapesten négy helyszínen várják ortopéd szakorvosaink!

Hívjon minket most:

reggel 8-tól este 8-ig, akár szombaton is.

Dr Moravcsik Bence Ortopéd szakorvos
Dr Moravcsik Bence Ortopéd szakorvos

A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben felnőtt és gyermekortopédiai vizsgálatokat is végzünk.

A diagnózis felállítása az ortopéd szakorvos feladata, amit a kórelőzmény, az alapos fizikális vizsgálat és a képalkotó vizsgálatok együttes elemzése alapján történik. Az ortopéd orvos a vizsgálatot követően kezelési módszereket ismerteti, szükség esetén gyógyszerekről, gyógyászati segédeszközökről receptet ír.

Ízületi vagy izomzatba adható Injekciós kezelést ad, vagy súlyosabb esetben a műtéti indikáció állít fel és elmagyarázza a műtéti megoldást miértjét.
Injekciós kezelésekről többet itt olvashat. 
Műtéti kezelésekről többet itt olvashat.

Ortopédiai vizsgálat díja: 18.000 Ft – 25.000 Ft

A vizsgálat során minden páciensünk számára ambuláns lapot állítunk ki.

„Dr. Gáspár Szabolcsnál jártam a BMM-ben, 2 éve Ő műtötte keretszszalag plasztikával a térdem. Hálás lehetek Neki, mert azóta aktívabb voltam, mint valaha. Kár, hogy nem ismertem korábban, mert a 8 év keresztszalag nélkül töltött idő megviselte a porcokat is… Ezért sajnos újabb panaszok adódtak, így mozaik plasztika műtétet javasolt a hiányzó porcfelszín pótlására. Nagyon részletesen, közérthetően elmagyarázta mi fog történni, mivel jár a felépülés, így bátran neki merek vágni. Mindenkinek csak ajánlani tudom, a legjobb szakember ezen a területen, akivel valaha találkoztam.”. Sz.E.

„ Egy éve ismertem meg Dr. Gáspár Szabolcs Főorvos urat. Az első találkozásom a beteg rendelésen olyan mély benyomást tett bennem, elmondta a betegségemmel kapcsolatos tényeket. Már ott eldöntöttem, hogy a csípő műtétemet csak a Főorvos Úr-ra bízom. Október 4.-én műtött. Úgy érzem jól sikerült. Nagyon jó orvosnak és remek szaktekintélynek tartom. Engem a fájdalmamtól megszabadított. Ezúton kívánok a Főorvos Úrnak további sikeres munkát, valamint Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új esztendőt!” Sz. G. E.

„Dr. Gáspár Szabolcs nagy varázsló, örülök, hogy itthon kamatoztatja tudását, szakértelmét. Mindkét csípőmet Ő műtötte, vele/általa a rettegett protézis-beültetés messze nem volt olyan szörnyű, mint ahogyan korábban számítottam rá. Úgy bánik a betegével, ahogyan minden orvosnak kellene: felnőtt partnernek tekinti. Köszönöm!” T. B.

„Az adott időpontnál korábban érkeztem, de kedvesen biztosítottak, hogy ha a doktor úr előbb végez, azonnal fogadni fog. Ez nem jött össze, de a kijelölt időpontban már jött is értem! Alaposan megvizsgált, számomra is érthető módon elmagyarázta, mitől vannak fájdalmaim, és azon hogyan lehet segíteni. Mivel éjszakai nyugalmamat is zavarta a fájdalom, azonnal kaptam egy injekciót, amitől 6 hónap után először végig tudtam aludni az éjszakát !!!! Dr, Major Bálint empatikusan biztosított a további lépésekről, és teljesen megnyugodva hagytam el az épületet! Köszönöm!” G. B.

“Dr Bejek Zoltánnál voltam és nagyon elégedett vagyok. Ellentétben más helyekkel,ahol nem figyeltek rám, ő egyből értett,el tudtam mindent mondani és éreztem, hogy itt valóban segíteni, megoldani szeretnék a problémámat! A figyelem és az, hogy ennyire emberként kezelt a doktor úr már önmagában fél gyógyulás, nagyon köszönöm!” K. N.

“Szívből ajánlom mindenkinek! Moravcsik doktor úr, Szinger Lili és Takács Viktória fantasztikus gárda, nagyon sokat segítenek. Nem csak szakértelmükkel, hanem kedves, biztató hozzáállásukkal! Öröm hozzájuk járni!” S.N.F.

“Egy kedves ismerősöm hívta fel a figyelmemet a rendelőre.
Régóta fájt a bokám, és nem tudtuk kideríteni mi az oka.
Gyorsan időpontot kaptam. Nagyon jól megközelíthető helyen van.
A munkatársak nagyon kedvesek voltak, és nem kellett várni a vizsgálatra. Egészségpénztári kártyát elfogadnak.A doktor Úr mindenben segített, és már el is kezdődött már a vizsgálat hogy kiderítsük a fájdalom okát. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

B. J.

“A térdem rendben van, köszönet Háncs doktornak!”

P.L.

“Magánrendelésre bejelentkeztem, visszaigazolásként kaptam egy mindenre kiterjedő e-mailt. A megadott időpont előtt egy emlékeztető SMS-t. Innen is látszik mennyire van elmaradva az állami gyógyító rendszer. A rendelés alatt érezhető volt, hogy az én problémám van fókuszban! Az ajánlott terápia igaz nem volt olcsó, de ha bele gondolunk éves szinten oldja meg a problémámat. Ez így egy kíméletes és a beteg érdekét figyelembe vevő beavatkozás volt. Köszönöm!” L.J.

“Nagyon elégedett voltam a szolgáltatással. Térdproblémákkal kapcsolatban kerestem azonnali, jó megközelíthetőségű rendelőt. Gyorsan kaptam időpontot, recepción nagyon kedvese voltak és elégedett voltam az orvosi szolgáltatással is. Gáspár doktor úr alaposan megvizsgált és teljeskörűen tájékoztatott a teendőkről. Csak ajánlani tudom mindenkinek.” D.D.

“Térdproblémával jelentkeztem be a rendelőbe. Már a telefonos bejelentkezésnél meglepett, hogy mennyire flottul zajlik, őszintén szólva ez nem jellemző még a magánrendelőkre sem, azonnal kaptam időpontot és egy rövid tájékoztatót. Amikor megjelentem személyesen, akkor már az ajtóban rám köszöntek, örömmel üdvözöltek, és mind a vizsgálat, mind az utólagos elszámolás alapos, és korrekt volt. nem utolsó sorban pedig nagyon jó kezelést kaptam a térdemre dr. Gáspár Szabolcs traumatológustól. Jó szívvel ajánlom a rendelőt minden mozgásszervi problémára!” K.A.

Miért érdemes a magánrendelőnket felkeresni?

1. Kiemelkedő szaktudással és tapasztalattal rendelkező orvosaink várják, munkatársaink országos intézmények vezető, oktató főorvosai, több évtizedes tapasztalattal.

2. Nincs várakozási idő. Ön választja meg mikor és hova szeretne jönni vizsgálatra?
Szükség esetén akár azonnal, vagy 1-2 napon belül fogadjuk.
Nincs várakozás a rendelőben sem, mert előre egyeztett időpontban várjuk.

3. Mozgásszervi panaszaira a legmodernebb terápiákat alkalmazzuk. Gyógyszeres, gyógyszer nélküli természetes terápiákat és szükség esetén műtéti megoldásokat alkalmazunk.

4. Komplex rehabilitációt végzünk, ami a hatékonyabb gyógyulás záloga. Központban a gyógytorna, gyógymasszázs, fizikoterápia: ultrahang kezelés, lökéshullám terápia, lézerkezelés stb…

5. Rugalmas fizetési módok elérhetőek: a készpénzen kívül bankkártyával, EP kártyával is tud fizetni.

 

Budai
Mozgásszervi
Magánrendelő

1111 Budapest Budafoki út 15.
+36 (1) 44-33-433
bejelentkezes@bmm.hu

Pesti
Mozgásszervi
Magánrendelő

1133 Budapest Pannónia u. 70.
+36 (1) 44-33-433
bejelentkezes@bmm.hu

Óbuda
Mozgásszervi
Magánrendelő

1037 Budapest, Bokor utca 23-25.
+36 (1) 44-33-433
bejelentkezes@bmm.hu

Mi történik az ortopédiai vizsgálat során?

spondylosis

 • Kórelőzmény: a korábbi mozgásszervi panaszok és betegségek feltérképezése (műtét, törés, rándulás, ízületi gyulladás stb…)
 • Jelen panaszok: a fájdalom qualitatív felmérése, életmód (otthoni és munkahelyi), mozgásszervekkel kapcsolatos körülmények tisztázása
 • Megtekintés: tartás-, és járásvizsgálat, ízületi tengelyeltérések – mellkas, gerinc és az ízületek alaki vizsgálata
 • Funkcionális vizsgálat: gerinc funkcionális vizsgálata, kis-, és nagyízületek (váll, könyök, csípő, térd, boka) mozgásterjedelmének és deformitásainak, tengelyeltéréseinek vizsgálata
 • Perifériás idegek (neurológiai) vizsgálata: az ízületek működését végző izmok beidegzésének vizsgálata, az érző-, és mozgató reflexkör (saját és kóros reflexek) vizsgálata
 • Lúdtalp vizsgálat (boltozati süllyedések), lábdeformitások vizsgálata
 • Terápiás javaslat összefoglalása, dokumentáció, ambuláns lap készítése
 • Gyógyszer és gyógyászati segédeszköz vényre való felírása

Fő célkitűzésünk a páciens számára legmegfelelőbb és leghatékonyabb terápiás javaslat felállítása, a gyors és hosszútávra szóló gyógyulás érdekében. Ehhez a részletes és alapos ortopéd szakorvosi vizsgálat során a panasz kialakulásához vezető okok feltárása kulcsfontosságú.

Milyen módszerekkel gyógyítunk?
 

 • vényírás: gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök felírása
 • injekciós kezelések: fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentő,ízületi porcpótló injekció adása
 • fizioterápia: gyógytorna, manuálterápia, masszázs
 • fizikoterápia: ultrahang, elektroterápia, bioptron kezelés,lökéshullám kezelés, hullámmaszzázs terápia beállítása
 • műtétek: szükség esetén műtétek megszervezése partnerintézményeinkben, betegségtől függően egynapos sebészeti ellátás keretében, vagy kórházi fekvőbeteg osztályon a vizsgáló szakorvos javaslata alapján

Hogyan jutunk diagnózishoz?
 

 • Gyakran már az anamnézis és az alapos fizikális vizsgálat elegendő ehhez, ám bizonyos esetekben szükség van képalkotó diagnosztikára vagy akár laborvizsgálatra is.
 • A szakorvos által javasolt vizsgálatokat (labor, röntgen, ultrahang, CT, MR) megszervezzük pácienseink számára, és 24-72 órán belül biztosítjuk a szükséges vizsgálatokat lebonyolítását partnerintézményeinknél, ahol a legjobb diagnosztikai berendezések és szakorvosok várják pácienseinket.
 • A leleteket elektronikus formában kapjuk meg.

Ortopédiai beutaló

 

A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben a szakma legkiválóbb és legelhivatottabb ortopéd szakorvosait igyekeztünk összegyűjteni, hogy minden hozzánk forduló, mozgásszervi panasszal küzdő páciens számára a legjobb megoldást kínálhassuk. Az ortopéd szakorvos a tartó- és mozgató szervrendszer veleszületett és szerzett rendellenességeinek kezelésével és gyógyításával foglalkozik. A mozgásszervi panaszok, betegségek kortól és nemtől függetlenül bárkit érinthetnek, a pár hetes csecsemőktől egészen a legidősebb generációig. A mozgáskészség akadálytalansága mindenki életében kulcsfontosságú tényező, a panaszok és a fájdalom nem korlátozhatják a hétköznapokat. Az állami ortopédiai szakrendelés ma beutalóhoz kötött, amely a háziorvostól kérhető. Van azonban egy másik lehetőség, amellyel elkerülhető a hosszas sorban állás, a várakozás és nem szükséges háziorvosi beutaló sem: a magánrendelés

Hívjon minket most:

reggel 8-tól este 8-ig, akár szombaton is.

Dr. Moravcsik Bence Balázs

Dr. Moravcsik Bence Balázs

Ortopéd-traumatológus szakorvos

Dr. Gáspár Szabolcs

Dr. Gáspár Szabolcs

Ortopéd-traumatológus osztályvezető főorvos

Dr. Bölcsházy Zoltán

Dr. Bölcsházy Zoltán

Ortopéd rehabilitációs szakorvos

Dr. Maysam Moghaddam Amin

Dr. Maysam Moghaddam Amin

Ortopéd-traumatológus szakorvos

Dr. Háncs Tivadar

Dr. Háncs Tivadar

Ortopéd-traumatológus szakorvos

Dr. Holnapy Gergely PhD

Dr. Holnapy Gergely PhD

Ortopéd-traumatológus szakorvos, egyetemi adjunktus

Dr. Mérai András

Dr. Mérai András

Ortopéd-traumatológus és mozgásszervi rehabilitációs főorvos

Dr. Sonnleiter Zsolt

Dr. Sonnleiter Zsolt

Ortopéd-traumatológus szakorvos

Dr. Molnár Szabolcs PhD

Dr. Molnár Szabolcs PhD

Ortopéd-traumatológus főorvos

Dr. Bejek Zoltán PhD

Dr. Bejek Zoltán PhD

Ortopéd főorvos

Dr. Gáspár Levente

Dr. Gáspár Levente

PhD., egyetemi docens

Dr. Major Bálint

Dr. Major Bálint

Ortopéd-traumatológus főorvos

Dr. Tóth Attila

Dr. Tóth Attila

Ortopéd szakorvos

Dr. Hargitai Gergely

Dr. Hargitai Gergely

Ortopéd-traumatológus szakorvos

Dr. Molnár Péter

Dr. Molnár Péter

Ortopéd-traumatológus főorvos

Dr. Lakatos József

Dr. Lakatos József

Ph.D. Ortopéd szakorvos, egyetemi docens

Dr. Hampel Ferenc

Dr. Hampel Ferenc

Ortopéd-traumatológus szakorvos

Dr. Rodler Endre

Dr. Rodler Endre

Ortopéd sebész főorvos

Kérjen időpontot telefonon

Minél gyorsabban szeretne időpontot szakrendeléseinkre? Hívjon minket most!

Budai rendelő: +36 (1) 44-33-433

Pesti rendelő: +36 (1) 44-33-433

Közvetlen orvosválasztás

Szeretné Ön kiválasztani kezelőorvosát? Tekintse meg budai és pesti rendelőnkben dolgozó orvosainkat és terapeutáinkat, és vegye fel vele közvetlenül a kapcsolatot!

Kérdezzen orvosainktól

Fájdalom gyötri, de nem biztos a kiváltó okokban? Szeretné tudni panaszait milyen kezeléssekkel szüntethetné meg?
Írjon nekünk és szakorvosaink válaszolnak!

Pin It on Pinterest

Share This