Oldal kiválasztása

Gyógymasszőrök a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben

Akár mára, holnapra vagy hétvégére is tudunk időpontot adni.


  • Gyógymasszázs – sokkal több, mint az érintés ereje
  • Négy masszázs egy célért: a gyógyulásért
  • Speciális igényekhez igazodik a gyógymasszázs
  • A gyógymasszázs javítja a gyógytorna hatékonyságát

Bejelentkezés

7:00 – 20:00 telefonon
hétköznap és szombaton
Darányi Dominika

Darányi Dominika

Gyógymasszőr

Gyógymasszázs – sokkal több, mint az érintés ereje


A masszázsra sokan úgy gondolnak, hogy egyfajta kényeztetés, érintésterápia, mely felüdíti a testet és a lelket, oldja a stresszt. Manapság se szeri, se száma a különféle masszázstechnikáknak, de a gyógymasszázs alapjaiban különbözik mindegyiktől.

Ennek oka az, hogy a gyógymasszázs szervesen kapcsolódik a fizioterápiához, gyógytornához és a mozgásszervi problémák szakértő orvoslásához, ezen kívül nem teljes testkezelés, hanem a beteg testrészre koncentrálódik.

Speciális igényekhez igazodik a gyógymasszázs


A gyógymasszázs egyik fontos ismérve, hogy nem csupán az izmok és a kötőszövet – a fascia – területén oldja a letapadásokat, és csillapítja ezáltal a fájdalmat, de miután az izmok ellazulnak, speciális kimozgatásos és mobilizációs technikákat is alkalmaz a szakképzett gyógymasszőr. Ezek segítségével könnyebben visszanyerhetőek az ízületek mozgási funkciói.

gyógymasszázs

Bejelentkezés


Hétköznap reggel 7:00-tól este 20:00 -ig és szombaton.
Telefonon:
+36 1 44 33 433
vagy

Takács Viktória

Takács Viktória

Gyógymasszőr

Négy masszázs egy célért: a gyógyulásért


A gyógymasszázs egyaránt felhasználja a svéd-, a kötőszöveti-, a szegment- és a perioszteális masszázs, illetve a reflexológia fogásait.

  • A svédmasszázs során az izmok, ízületek és inak kerülnek előtérbe a test teljes területén. Segítségével a görcsös izmok ellazulnak, így mozgásfunkciójuk helyreáll.
  • A kötőszöveti masszázs a mozgásszervi megbetegedések, vagy belső szervi problémák hatására feszülő kötőszövet ellazítására szolgál, ezáltal gyógyító hatással bír az eredeti betegségre is.
  • A szegment masszázs a bőr és kötőszövet állapotának, valamint az alatta lévő belső szervek működésének összefüggéseire hat a gerinc területén.
  • A perioszteális (csonthártya) masszázs csonthártyában elhelyezkedő idegekre hat, segítségével távoli reflexekkel javítja a szervek vérellását és anyagcseréjét.

A gyógymasszázs javítja a gyógytorna hatékonyságát


A gyógymasszázs mindig személyre szabott kezelés, melyet reumatológus vagy ortopéd szakorvosunk előírásai szerint állít össze gyógymasszőrünk. Ha gyógytorna előtt végzik a gyógymasszázst, a mozgás még hatékonyabbá válik, hiszen az izmok már felkészültek a terhelésre.

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Kérjen időpontot telefonon!

Minél gyorsabban szeretne időpontot szakrendeléseinkre? Hívjon minket most!

Budai rendelő: +36 (1) 44-33-433

Pesti rendelő: +36 (1) 44-33-433

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Válasszon orvost!

Szeretné Ön kiválasztani kezelőorvosát? Tekintse meg budai és pesti óbudai rendelőnkben dolgozó orvosainkat és terapeutáinkat, és vegye fel vele közvetlenül a kapcsolatot!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő
Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

+36 1 44 33 433 telefonszámon, a hétköznap 8:00 - este 20:00 -ig a munkatársaink fogadják hívását, vagy visszahívják Önt.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!