Oldal kiválasztása

Gyermek ortopédia magánrendelés Budapesten


 • Hova forduljak csecsemő csípőficam szűrésre?
 • Gyermekemnek gerincferdülése van vagy csak hanyag a tartása?
 • Csecsemő csípőszűrés ultrahangos vizsgálattal is végezzük!
 • SZOMBATON is, VASÁRNAP is várjuk Budai vagy Pesti rendelőnkbe bejelentkezés alapján!

Bejelentkezés

8:00 - 20:00 telefonon
hétvégén is

Dr. Domos Gyula

Dr. Domos Gyula

Gyermekortopéd szakorvos

Dr. Gáti Nikolett

Dr. Gáti Nikolett

Ortopéd – traumatológus szakorvos

A gyermekortopédiai vizsgálatot ortopéd szakorvos végzi. A csecsemőkori csípőszűrés bevezetésével, a csípőficam kialakulása megelőzhető. A gyermek 4-6 hetes korában érdemes elvégeztetni. 

Gyermekortopéd szakorvosaink a Semmelweis Egyetem oktató szakorvosai. 

Várakozás nélkül fogadjuk budai rendelőnkben, bejelentkezés alapján.

Miért érdemes felkeresnie a magánrendelőnket?


1. Kiemelkedő szaktudással és több évtizedes tapasztalattal rendelkező orvosaink várják, munkatársaink országos intézmények vezető, oktató főorvosai.

2. Nincs várakozási idő. Ön választja meg mikor és hova szeretne jönni vizsgálatra. Szükség esetén akár azonnal, vagy 1-2 napon belül fogadjuk. Egyeztetett időpontban várjuk, így nincs várakozás a rendelőben sem.

3. Mozgásszervi panaszaira a legmodernebb terápiákat alkalmazzuk. Gyógyszeres vagy gyógyszer nélküli természetes terápiákat, és szükség esetén műtéti megoldásokat alkalmazunk.

4. Komplex rehabilitációt végzünk, ami a hatékonyabb gyógyulás záloga. Középpontban a gyógytorna, gyógymasszázs, fizikoterápia: ultrahang kezelés, lökéshullám terápia, lézerkezelés, stb. áll.

5. Rugalmas fizetési módok érhetőek el: a készpénzen kívül bankkártyával, EP kártyával is tud fizetni.

 

Pácienseink véleménye

Dr. Domos Gyula alapossága, szaktudása, kedvessége lenyűgözött minket! A vizsgálat során 100%-ban a gyermekünkre koncentrált, részletesen elmagyarázta a vizsgálatokat, valamint a javaslatait is! Mi csak ajánlani tudjuk! Ha volna az értékelésben csillagos 10-es, azt adnánk!” Sz. András

A rendelő megközelítésével kapcsolatban már az időpont foglaláskor is pontos tájékoztatást kaptunk. Az előjegyzés napjának reggelén emlékeztető sms-t kaptunk az időpontról, helyszínről. A váróterem tágas, van gyerek sarok, folyamatos a fertőtlenítés. A vizsgálat alapos volt, a tájékoztatás részletes. ” R. Anna

Dr. Holnapy Gergely doktor úr vizsgálja, ellenőrzi közel 6 éve kislányom lábát. A doktor úr közvetlen, vicces hozzáállása és a rendelőben kifüggesztett ízületekről, végtagokról szóló plakátok minden alkalommal elbűvölik kislányomat. Köszönünk mindent és Boldog új évet kívánunk!” Cs.E.

Az interneten megadott elérhetőség alapján könnyű és gyors az időpont egyeztetés. A lefoglalt időpontról sms-t és e-mailt is küldenek. A várakozási idő szinte elhanyagolható, a recepción barátságosak és készségesek, a várakozó helyiség komfortos és jól felszerelt.

Dr. Holnapy Gergely gyermek ortopéd orvos vizsgálata alapos és körültekintő volt, jól megtalálta a hangot a gyermekemmel és velem is. Kérdéseinkre egyértelmű választ adott, a vizsgálat során türelmes, kedves és nyugodt volt.

” T. J.

„Szuper orvos aki barátságos és viccesen ugratva,eközben nagy odafigyeléssel és látható szakértelemmel állította fel a diagnózist! Könnyed lazasággal megnyerte a szülőt és gyereket, emellett végre maga is sportoló lévén , nem eltilt hanem a sport köré építette fel a gyógymódot! Tiszteletben tartva a a családi kötelék és információ átadását szülő felé,kicsit sem zavarón, mégis másod hegedűsként, a gyermek páciens volt érezhetőn az első! Nagyon profi Doktor, csak ajánlani tudom és nagyon szépen köszönünk mindent!!! Ezen kívül, méltánytalan lenne elmenni az asszisztens hölgyek odafigyelése, kedvessége és segítőkészsége mellett! Könnyed korrekt ügymenet, mindenre kiterjedő tájékoztatás, még parkolási infókat is kaptunk! Elégedetten és boldogan távoztunk, legközelebb is csak ide!”  –  M. Tibor

“Csak pozitívak a tapasztalataim. Már az időpont egyeztetésnél is nagyon udvarias, kedves és segítőkész hölggyel beszéltem. A doktor úr rendkívül közvetlen volt, sőt még viccelődéssel is oldotta a kezdeti feszültségem. Gyakorlatilag azonnal diagnosztizálni tudta a problémámat és segített is. Külön megjegyeznem, hogy úgy adott egy 15 cm-es tűvel injekciót, hogy az annyira sem volt érezhető, mint egy vérvétel. Külön köszönet érte. Összefoglalva rendkívül elégedett vagyok mind a szolgáltatással! Köszönöm!” – Dr. H. István

Dr. Molnár Szabolcs PhD

Dr. Molnár Szabolcs PhD

Ortopéd-traumatológus főorvos

Dr. Holnapy Gergely PhD

Dr. Holnapy Gergely PhD

Ortopéd-traumatológus szakorvos

Mi történik a gyermek ortopédiai vizsgálat során?

 • Kórelőzmény: szülés és születés körülményeinek feltérképezése
 • Szűrések, fejlődési rendellenességek: az újszülöttkori csípőficam, vagy a csípő éretlensége – korai, célzott vizsgálatokkal ultrahang vizsgálattal szűrhető, így megelőzhetőek a később jelentkező súlyos mozgásszervi megbetegedések.
 • Csecsemőkori szűrés, mely nemcsak a csípőízületre terjed ki.
 • Megtekintés: tartás-, és járásvizsgálat, ízületi tengelyeltérések – mellkas, gerinc és az ízületek alaki vizsgálata
 • Funkcionális vizsgálat: gerinc funkcionális vizsgálata, kis-, és nagyízületek (váll, könyök, csípő, térd, boka) mozgásterjedelmének és deformitásainak, tengelyeltéréseinek vizsgálata
 • Lúdtalp vizsgálat (boltozati süllyedések), lábdeformitások vizsgálata
 • Terápiás javaslat összefoglalása, dokumentáció, ambuláns lap készítése
 • Gyógyszer és gyógyászati segédeszköz vényre való felírása
 • Ultrahang diagnosztikát a Budai Mozgásszervi Magánrendelőben végezzük

Fő célkitűzésünk a páciens számára legmegfelelőbb és leghatékonyabb terápiás javaslat felállítása a gyors és hosszútávra szóló gyógyulás érdekében. Ehhez a részletes és alapos gyermek ortopéd szakorvosi vizsgálat során a panasz kialakulásához vezető okok feltárása kulcsfontosságú.

Milyen módszerekkel gyógyítunk?

 • fizioterápia: gyógytorna, manuálterápia, masszázs
 • fizikoterápia: ultrahang, elektroterápia, bioptron kezelés,lökéshullám kezelés, hullámmaszzázs terápia beállítása
 • műtétek: szükség esetén műtétek megszervezése partnerintézményeinkben, betegségtől függően egynapos sebészeti ellátás keretében, vagy kórházi fekvőbeteg osztályon a vizsgáló szakorvos javaslata alapján
 • vényírás: gyógyszerek, gyógyászati segédeszközök felírása

Hogyan állítunk fel diagnózist?

 • Gyakran már az anamnézis és az alapos fizikális vizsgálat elegendő ehhez, ám bizonyos esetekben szükség van képalkotó diagnosztikára vagy akár laborvizsgálatra is.
 • A szakorvos által javasolt vizsgálatokat (labor, röntgen, ultrahang, CT, MR) megszervezzük pácienseink számára, és 24-72 órán belül biztosítjuk a szükséges vizsgálatokat lebonyolítását partnerintézményeinknél, ahol a legjobb diagnosztikai berendezések és szakorvosok várják pácienseinket.
 • A leleteket elektronikus formában kapjuk meg.
Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Kérjen időpontot telefonon!

Minél gyorsabban szeretne időpontot szakrendeléseinkre? Hívjon minket most!

Budai rendelő: +36 (1) 44-33-433

Pesti rendelő: +36 (1) 44-33-433

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Válasszon orvost!

Szeretné Ön kiválasztani kezelőorvosát? Tekintse meg budai és pesti óbudai rendelőnkben dolgozó orvosainkat és terapeutáinkat, és vegye fel vele közvetlenül a kapcsolatot!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő
Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

+36 1 44 33 433 telefonszámon, a hétköznap 8:00 - este 20:00 -ig a munkatársaink fogadják hívását, vagy visszahívják Önt.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!