Gyógytorna

„Csak ajánlani tudom a BMM szolgáltatásait. Ocskay Annamária és Takács Viktória mindent megtesznek azért, hogy a lehető legtöbbet tudjam kihozni magamból a sportban. Remek és nagyon kedves szakemberek, ahogy munkatársaik is. Sokat köszönhetek nekik!” Sz. G.

“Szívből ajánlom mindenkinek! Moravcsik doktor úr, Szinger Lili és Takács Viktória fantasztikus gárda, nagyon sokat segítenek. Nem csak szakértelmükkel, hanem kedves, biztató hozzáállásukkal! Öröm hozzájuk járni!” S.N.

“Profi környezetben voltam gyógymasszázson, nagyon jól esett. Azóta sokkal jobb a hátam.” R. B.

“A rendelő modern, a munkatársak udvariasak és segítőkészek, az orvos rendkívül felkészült volt, és visszajelzést is kért a kezelés hatásosságáról. Nagyon megvoltam elégedve.” K. N.

“A kezelések nagyon profik, a fizikoterapeutám igazán kedves és ügyes. Szeretem, hogy meg is lehet beszélni vele a helyzet alakulását és hasznos tanácsokat ad.”

B. I.

“Szinger Lilit nagyon tudom ajánlani! Lábfájással mentem hozzá és rövid idő alatt meggyógyított. Közben még arra is jutott energiája, hogy kedves és segítőkész legyen! Köszi Lili!!!”

K. R.

“Magánrendelésre bejelentkeztem, visszaigazolásként kaptam egy mindenre kiterjedő e-mailt. A megadott időpont előtt egy emlékeztető SMS-t. Innen is látszik mennyire van elmaradva az állami gyógyító rendszer. A rendelés alatt érezhető volt, hogy az én problémám van fókuszban! Az ajánlott terápia igaz nem volt olcsó, de ha bele gondolunk éves szinten oldja meg a problémámat. Ez így egy kíméletes és a beteg érdekét figyelembe vevő beavatkozás volt. Köszönöm!”

L. J.

“Gyorsan kaptam időpontot, pontosan behívtak, az orvos érdeklődést mutatott, kedvesen elmagyarázott mindent. Minden kérdésemre válaszolt, nem futószalagnak éreztem a rendelőt. Köszönöm!”

M.E.

“Egyszerűen tökéletes, a szervezettség 10. Fettik Gergőnek inkább 11 pontot adok.”

F. L.

“Emberközpontú gyógyítás párosul kitüntetett figyelemmel. Remek szakemberek társasága, a gyógytornász, nagyon jó hatással volt a fájó nyakamra, érthetően elmondta mi lehet a baj, válaszolt a kérdéseimre, és mióta csinálom a házifeladatot érzem, hogy végre én is tehetek magamért.”

F. J.

“Szakszerű és figyelmes orvosi ellátás, professzionális gyógytorna és fantasztikus gyógymasszázs egy helyen! Mindenkinek csak ajánlani tudom!”

H. T.

Mire jó a gyógytorna?

A gyógytornát – egyéb fizioterápiás kezelésekkel együtt – mozgásszervi eredetű panaszok és betegségek kezelésére alkalmazzák. A legtöbb ilyen jellegű probléma esetén a megfelelő mozgásterápiával a fájdalom és az egyéb panaszok hatékonyan enyhíthetőek már az első kezelések során.

Számos esetben, rendszeresen alkalmazva akár a műtéti beavatkozás is elkerülhető! Magánrendelőnkben egyéni gyógytornát alkalmazunk, pácienseink igényeire és panaszaira szabva. Az általunk alkalmazott speciális technikákról itt tájékozódhat: 

Műtétre felkészítő gyógytorna

 

Az úgynevezett preoperatív gyógytornát tervezett operációk előtt alkalmazzuk.

A kezelések célja, hogy a probléma függvényében a pácienst előkészítjük a beavatkozásra, hogy a műtét a lehető legjobb eredményt érhesse el. Személyre szabva, a környező ízületek kezelésével, és ergonómiai tanácsokkal izomzatilag felkészítjük a pácienst, illetve igyekszünk megteremteni a számára legoptimálisabb rehabilitációs lehetőségek feltételeit.

Rehabilitációs gyógytorna

 

A rehabilitációs gyógytornát két nagyobb részkategóriára osztjuk:

  • A postoperatív gyógytorna során, a műtéten már átesett pácienst kezeljük. Személyre szabott terápiával megtanítjuk a kontraindikált mozgásokra, valamint a rehabilitációs stádiumnak megfelelő terv szerint fokozatosan visszaállítjuk az érintett terület funkcióit.
  • Sportrehabilitáció esetén a sportolás közben hirtelen bekövetkező sérülések, mint például törés, rándulás, ficam, valamint a hosszú ideig, esetlegesen helytelenül végzett sportolás következményeinek, mint pl. ízületi kopások gyógyítását végezzük. A hatékony kezelés alapja, hogy funkcionális szemléletű terápiát alkalmazunk, azaz a gyakorlatok, módszerek elsődleges fő céljaként a megfelelő ízületi és komplex testi működés visszaállítása helyeződik előtérbe. A terápia során a második fő szempont az újrasérülés kockázatának csökkentése megelőző gyakorlatokkal.

Mit tartalmaz a rehabilitációs gyógytorna?

  • sérülés terapizálása
  • nyirokterápia, hegkezelés
  • koordinációs tréning
  • erőtréning, cardiotréning
  • egyensúly gyakorlatok, dinamikus stabilizáció
  • proprioceptív tréning
  • funkcionális terápia, sportmozdulati tréning.
Szinger Lili

Szinger Lili

Gyógytornász-fizioterapeuta

Hívjon minket most:

reggel 8-tól este 8-ig, akár szombaton is.

Volter Imola

Volter Imola

Gyógytornász-fizioterapeuta

Popovics Linda

Popovics Linda

Gyógytornász-fizioterapeuta

Fettik Gergő

Fettik Gergő

Gyógytornász-fizioterapeuta

Tatai Krisztina

Tatai Krisztina

Gyógytornász-fizioterapeuta

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő bejelentkezés telefonon: +36-1-44-33-433

Kérjen időpontot telefonon

Minél gyorsabban szeretne időpontot szakrendeléseinkre? Hívjon minket most!

Budai rendelő: +36 (1) 44-33-433

Pesti rendelő: +36 (1) 44-33-433

Közvetlen orvosválasztás!

Közvetlen orvosválasztás

Szeretné Ön kiválasztani kezelőorvosát? Tekintse meg budai és pesti rendelőnkben dolgozó orvosainkat és terapeutáinkat, és vegye fel vele közvetlenül a kapcsolatot!

Kérdezzen szakorvosainktól. Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő tel:+3614433433

Kérdezzen orvosainktól

Fájdalom gyötri, de nem biztos a kiváltó okokban? Szeretné tudni panaszait milyen kezeléssekkel szüntethetné meg?
Írjon nekünk és szakorvosaink válaszolnak!

Pin It on Pinterest

Share This