Oldal kiválasztása

Hegedűs Mónika

Sebkezelő és lökéshullám specialista

Pesti Mozgásszervi Magánrendelő
Cím: 1133 Budapest Pannónia u. 70.

Tel:+36 (1) 44 33 433
E-mail: bejelentkezes@bmm.hu

BEMUTATKOZÁS

Mindig is nagy kihívásnak tartottam a nehezen gyógyuló sebek kezelését. Az elmúlt hosszú évek alatt rengeteg hasznos tapasztalatot szereztem, amit most is kamatoztatok pácienseim kezelései során.

Egészségügyi pályámat 1984-ben kezdtem az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Ortopéd sebészetén. 1992-ben már fő feladataim között szerepelt a kötözés, mint intelligens kötszerrel történő decubitusok (felfekvés) kezelése, emellett otthoni sebkötözési technikát és a sebkialakulásának megelőzéséről oktattam.

Pályám kezdetén a Szent János Kórház baleseti sebészeten műtősnői feladatokat láttam el több éven keresztül. Aztán az Országos Onkológiai Intézetben helyezkedtem ahol több évet töltöttem. Elsőként – klinikai farmatológiai, majd az -álltalános és has – mellkas sebészeti osztályon felnőtt szakápolóként dolgoztam.

Ismét Szent János Kórház Baleseti sebészet, kötözős nővér, ambuláns műtősnő.

Harmincegy év után és megannyi területről szerzett tapasztalattal a magánegészségügyben folytattam utamat. 2015-ben csatlakoztam asszisztensként és kötözési specialistaként a Prima Medica magánegészségügyi csapatához, ahol endokrinológia, ultrahang, nőgyógyászat, fül-orr-gégészet és diabetológia területeken tevékenykedtem. Sebkötözőként fekélyeket kezeltem különböző terápiákkal és kötszerekkel, lökéshullámmal, dekubitusos betegeknél intelligens kötszert alkalmaztam, illetve műtét utáni szövődményes sebeket is kezeltem. Nehezen gyógyuló sebek esetén szakmai tanácsadást nyújtottam. 2018-tól a Harmónia Centrum sebkezelő- és lökéshullám terapeutája voltam, ahol 2019-től saját rendelésre érkeztek hozzám sebkezelésre és lökéshullám terápiára a páciensek. A terápia mellett életviteli tanácsadást is nyújtottam a fekélyek és decubitusok elkerülése, megakadályozása, újra kialakulása céljából.

Munkámban a száz százalékre törekszem, büszke vagyok arra, hogy betegeim mindig elégedettek. Foglalkozásomra nem munkaként, hanem hivatásként tekintek.

Együtt örülök gyógyult pácienseimmel, nem csak az ő arcuk lesz mosolygós hanem az enyém is hisz számomra nagyon fontos, hogy elégedett, fájdalomtól mentes, gyógyult páciensek távozzanak a rendelésünkről.

Erre törekszünk egy csapatban mindennap!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Kérjen időpontot telefonon!

Minél gyorsabban szeretne időpontot szakrendeléseinkre? Hívjon minket most!

Budai rendelő: +36 (1) 44-33-433

Pesti rendelő: +36 (1) 44-33-433

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Válasszon orvost!

Szeretné Ön kiválasztani kezelőorvosát? Tekintse meg budai és pesti óbudai rendelőnkben dolgozó orvosainkat és terapeutáinkat, és vegye fel vele közvetlenül a kapcsolatot!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő
Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

+36 1 44 33 433 telefonszámon, a hétköznap 8:00 - este 20:00 -ig a munkatársaink fogadják hívását, vagy visszahívják Önt.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!