Dr. Bordán Éva 

Reumatológus szakorvos

Specialitás: kopásos és gyulladásos eredetű gerincbetegségek, ízületi betegségek, csontritkulás kezelése, balneoterápia,

Végzettség: Reumatológus szakorvos

Elérhetőség: Pesti Mozgásszervi Magánrendelő

Pesti
Mozgásszervi
Magánrendelő

1133 Budapest Pannónia u. 70.
+36 (1) 44-33-433
bejelentkezes@bmm.hu

Rendelési napok: szombat

Vizsgálati díj:  22.000 Ft

Orvosi munkám során türelemmel hallgatom végig pácienseim panaszait, a személyre szabott leghatékonyabb terápia alkalmazására törekszem a betegek egyéni igényeinek figyelembevételével. Igyekszem a szükséges, legrövidebb ideig tartó gyógyszeres kezelés mellett a lokális injekciós technikák, illetve más természetes kezelési módszerek (gyógyászati segédeszközök, fizioterápia, manuálterápia, balneoterápia) alkalmazásával a mielőbbi gyógyulás irányába terelni a kóros folyamatot. A kezelés sikerének elengedhetetlen előfeltételei az időben elvégzett diagnosztikai vizsgálatok, melyek a pontos diagnózis felállításához nélkülözhetetlenek, ezért is tartom a csapatmunkát is fontosnak.

A páciensek részletes felvilágosítása az egyik lényegi lépése a gyógyulásnak, hiszen a szervezetben zajló folyamatok miértjének megismerése után könnyebben bevonhatóak, aktív közreműködőjévé tehetőek a gyógyítási folyamatnak. A kezelés és terápiakövetés mellett nagy hangsúlyt fektetek a betegségmegelőzésre, életmódbeli tanácsadásra, mely a gyógyult állapot megőrzésének/fenntartásának alapköve.

Hiszek a prevencióban, az egészséges életmódban, a fájdalmak nélküli aktív életben és abban, hogy egy jó orvos-beteg kapcsolat alapja az őszinte kommunikáció. Szeretettel várom minden régi és új páciensemet!

Dr Bordán Éva 

 

1997-ben végeztem Debrecenben, a DOTE Általános Orvosi Karán.

2001-ben szakvizsgáztam reumatológiából az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézetben.

1997 és 2010 között a debreceni Kenézy Kórház Reumatológia Osztályán ambuláns és osztályos reumatológiai betegek ellátását végeztem. Ezzel egyidőben részt vettem a DOTE orvostanhallgatók magyar és angol nyelvű képzésében, valamint a szakorvosjelöltek szakmai oktatásában.

Hajdúszoboszlón a Hotel Hőforrásban és a Mátyás Király Hotelben reumatológusként szakorvosi tevékenységet folytattam.

2010 és 2013 között a debreceni Nagyerdei Gyógyfürdőben dolgoztam reumatológusként.

2013 és 2015 között a debreceni Kenézy Kórház Reumatológia Osztály külső, a Nagyerdei Gyógyfürdői telephelyének telephelyvezető főorvosi feladatait láttam el.

Jelenleg a Debreceni Egyetem Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Fürdőgyógyászati Osztályán dolgozom az Aquaticum Termálfürdő területén.

Tagja vagyok a Magyar Reumatológusok Egyesületének, a Magyar Balneológiai Társaságnak és a Magyar Osteológiai és Osteoarthrológiai Társaságnak.

Pin It on Pinterest

Share This