Dr. Szalontay Tibor

Kézsebész, plasztikai sebész, traumatológus főorvos

Specialitás: Kézsebészet, hegkorrekció

Végzettség:Kézsebész, plasztikai sebész, traumatológus szakorvos

Elérhetőség: Pesti Mozgásszervi Magánrendelő

Pesti
Mozgásszervi
Magánrendelő

1133 Budapest Pannónia u. 70.
+36 (1) 44-33-433
bejelentkezes@bmm.hu

Rendelési napok: kedd, csütörtök

Vizsgálati díj: 22.000 Ft

1986-ban szereztem „cum laude” minősítéssel orvosi diplomát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen.

30 éves szakmai múlttal, 4 szakvizsgával jelenleg –főállásban- az ország kiemelt és egyik legjobbjának ítélt kórházában a Honvéd Kórházban dolgozom alezredesi rangban, mint a Baleseti Sebészeti szakrendelő vezető főorvosa.

1995-ben Izraelben, 1999-ben Finnországban és 2011-ben Németországban folytattam kézsebészeti tanulmányokat.

Katonaorvosként 2005 óta több nemzetiségű katonai kórházban 7 kiküldetésben vettem részt az afganisztáni háborúban. Átlagosan 6 hónapot töltöttem el a missziókban és mint hadi-végtagsebész dolgoztam NATO kereteken belül.

16 alkalommal első szerzőként, többször társszerzőként tartottam előadást traumatológiai, kézsebészeti és plasztikai sebészeti kongresszusokon, több közleményem közül az egyik egy angol kiadású szakkönyvben egy fejezet és egy magyar szakkönyvben szintén egy fejezet kiemelt említésre méltó.

Rendszeresen részt veszek posztgraduális továbbképzéseken és magam is tartok előadásokat az osztályunkon zajló medikus, szakorvosi és katonaorvosi képzés keretein belül. Természetesen több szakmai társaság tagja vagyok.

Tudom, hogy a kéz és láb betegségei befolyásolják leginkább a napi élet minőségét. A panaszok a szervezet komfortjának romlásán túl a munkavégzésre is kihatnak. Célom, hogy a pácienseimnek minél hamarabb visszaadjam azt az egészségét, amellyel korábbi életüket tudják folytatni, de mindenféleképpen minőségi javulást érjünk el a betegségét illetően.

A Budai Mozgásszervi Egészségügyi Központban első sorban friss-, vagy krónikus kézbetegek, valamint baleseti sérült betegek –friss, vagy régebbi sérülés okozta panaszokkal-, ellátását végzem.

Pin It on Pinterest

Share This