Az Önök véleménye a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőről!

 

A Budapesti mozgásszervi Magánrendelő orvosai, gyógytornászai, munkatársai és vezetősége számára fontos a pácienseink betegeink véleménye. Kérjük írja meg számunkra közvetlen tapasztalatait.

Elégedett volt-e

 • telefonos időpont foglalással?
 • recepció segítőkészségével?
 • orvosok gyógytornászok ellátásával?
 • weboldalakon megtalálható információkkal?

Köszönjük, hogy a hozzászólás írása rovatban megosztja velünk benyomásait.

2 hozzászólás

 1. Még külföldről próbáltam időpontot egyeztetni az általam ismert ill. mások által ajánlott intézeteknél, 2-3 hétnél korábbit sehol sem sikerült.
  Hazaérkezésem 08.03. után 08.04-én sikerült Önökre találnom /Google/ szombaton zárva minden rendelőnk de rövidesen visszahívjuk időpont egyeztetésre “mondták”.
  Nem hittem, de azért telelefonáltam egyet.
  Alig egy órával a bejelentkezésem után meglepetésemre egy kedves női hang jelentkezett be felajánlva hogy holnap/vasárnap/ 9.40 kor tudnának fogadni.
  Már jobban is éreztem magam!

  Válasz
 2. Elfoglalt középiskolai tanárként és két kiskamasz ikerfiú anyukájaként a mindennapos álló munka, a rengeteg cipekedés, a mozgásszegény életmód sajnos megtette kártékony hatását. 2014 tavaszán kerestem meg a BMM központot gerinc- és deréktáji fájdalmakkal. Akkor már olyan mértékben fájt a derekam, hogy nem az állandó fájdalom és kényelmetlenségérzés volt feltűnő, hanem az, ha nagy ritkán fájdalommentes napjaim voltak.

  Juhász Eszter gyógytornász már az első alkalommal nagyon kedvesen foglalkozott velem. Alaposan kikérdezett mozgási, táplálkozási szokásaimról, arról, ülő vagy álló munkát végzek-e … Még az sem kerülte el a figyelmét, hogy melyik oldalamat terhelem inkább, hogyan hordom a táskámat, bevásárlószatyrokat…

  A kezelések után tornagyakorlatok formájában is segítséget kaptam otthoni gyakorlásra mindig több gyakorlatot mutatott meg és rajzolt le s tapaszokat is kaptam a fájós területekre.

  Az azóta eltelt időben az állapotom rengeteget javult, a fájdalom a múlté, hetente két alkalommal járok aquatornára, a mozgás már mindennapossá vált az életemben.

  Eszterrel nagyon jó, közvetlen kapcsolat alakult ki közöttünk, nyitott, érdeklődő személyisége, magabiztos szakmai tudása és lelkesítő támogatása nagymértékben hozzájárult a jelen – fájdalom-és tünetmentes- állapotom kialakulásához. Az általa előírt gyakorlatokat otthon végzem, és jó kedvvel járok hozzá továbbra is kezelésre.

  Szalontainé T. Ildikó

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Pin It on Pinterest

Share This