Oldal kiválasztása

Az Önök véleménye a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőről!

 

 • Facebook
 • Gmail
 • Twitter
 • LinkedIn

A Budapesti mozgásszervi Magánrendelő orvosai, gyógytornászai, munkatársai és vezetősége számára fontos a pácienseink betegeink véleménye. Kérjük írja meg számunkra közvetlen tapasztalatait.

Elégedett volt-e

 • telefonos időpont foglalással?
 • recepció segítőkészségével?
 • orvosok gyógytornászok ellátásával?
 • weboldalakon megtalálható információkkal?

Köszönjük, hogy a hozzászólás írása rovatban megosztja velünk benyomásait.

8 hozzászólás

 1. Még külföldről próbáltam időpontot egyeztetni az általam ismert ill. mások által ajánlott intézeteknél, 2-3 hétnél korábbit sehol sem sikerült.
  Hazaérkezésem 08.03. után 08.04-én sikerült Önökre találnom /Google/ szombaton zárva minden rendelőnk de rövidesen visszahívjuk időpont egyeztetésre “mondták”.
  Nem hittem, de azért telelefonáltam egyet.
  Alig egy órával a bejelentkezésem után meglepetésemre egy kedves női hang jelentkezett be felajánlva hogy holnap/vasárnap/ 9.40 kor tudnának fogadni.
  Már jobban is éreztem magam!

  Válasz
 2. Elfoglalt középiskolai tanárként és két kiskamasz ikerfiú anyukájaként a mindennapos álló munka, a rengeteg cipekedés, a mozgásszegény életmód sajnos megtette kártékony hatását. 2014 tavaszán kerestem meg a BMM központot gerinc- és deréktáji fájdalmakkal. Akkor már olyan mértékben fájt a derekam, hogy nem az állandó fájdalom és kényelmetlenségérzés volt feltűnő, hanem az, ha nagy ritkán fájdalommentes napjaim voltak.

  Juhász Eszter gyógytornász már az első alkalommal nagyon kedvesen foglalkozott velem. Alaposan kikérdezett mozgási, táplálkozási szokásaimról, arról, ülő vagy álló munkát végzek-e … Még az sem kerülte el a figyelmét, hogy melyik oldalamat terhelem inkább, hogyan hordom a táskámat, bevásárlószatyrokat…

  A kezelések után tornagyakorlatok formájában is segítséget kaptam otthoni gyakorlásra mindig több gyakorlatot mutatott meg és rajzolt le s tapaszokat is kaptam a fájós területekre.

  Az azóta eltelt időben az állapotom rengeteget javult, a fájdalom a múlté, hetente két alkalommal járok aquatornára, a mozgás már mindennapossá vált az életemben.

  Eszterrel nagyon jó, közvetlen kapcsolat alakult ki közöttünk, nyitott, érdeklődő személyisége, magabiztos szakmai tudása és lelkesítő támogatása nagymértékben hozzájárult a jelen – fájdalom-és tünetmentes- állapotom kialakulásához. Az általa előírt gyakorlatokat otthon végzem, és jó kedvvel járok hozzá továbbra is kezelésre.

  Szalontainé T. Ildikó

  Válasz
 3. Dr Gáspár Szabolcs hozta rendbe a térdemet.Évek óta fájdalommal éltem porckopás,szalagszakadás és porcgyűrű törés miatt.Tb alapon Csepelen(ahová tartozom körzetileg)nem kaptam segítséget(még csak egy diagnózist sem) Gáspár Dr egy vizsgálatból is megállapította(mielőtt megnézte volna a MR eredményt,amit közben magán úton kaptam),hogy mi a problémám. Artroszkópos térdműtét és hyaluronsavas feltöltés után újra tudok sétálni,biciklizni,guggolni! 🙂 Sajnálom,hogy nem találtam rá hamarabb…..A műtét óta(pedig csak egy hónapja volt) sokkal jobban tudok mozogni,kezd fájdalommentes lenni a mindennapi teendők,munka elvégzése.Köszönöm 🙂

  Válasz
 4. Közel 6 hónapja gyógytornázom Tatai Krisztinával, akinek köszönhetően elmúlt lépcsőzés során érzett jelentős csipőfájdalmam, mozgékonyságom, közérzetem javult. Krisztina óráin a magas szakmai tudás pozitiv kisugárzással párosul.

  Válasz
 5. Megnyugtató volt számomra a csendes, tiszta környezet, továbbá két perccel az érkezésem után már sorra is kerültem. Dr. Gáspár Szabolcs főorvos rendkívül éleslátású szakember, jó diagnoszta, emellett magatartása fegyelmezett és a betegekhez való hozzáállása mélyen emberi. Célirányos kérdései, térdeim alapos manuális vizsgálata meggyőztek arról, hogy a főorvos rendkívül tapasztalt, magasan kvalifikált a szakterületén. Számomra – az orvostudományhoz egyáltalán nincs tehetségem – is érthetően elmagyarázta, szemléltette betegségemet és a beavatkozás szükségességét is megindokolta. Biztonságban érzem magam mellette és hiszem, hogy a legmegfelelőbb orvost választottam, hogy gyógyuljak.

  Válasz
 6. Egy nagyon nyugodt, tiszta és rendezett magánrendelőt ismertem meg a BMM óbudai rendelőjében. A kezelésem elején vagyok de hiszem, hogy annak végén fájdalommentesen távozom Önöktől. Dr. Gáspár Szabolcs főorvos Úr minden kérdésemre készséggel válaszolt és egy hétköznapi ember számára érthető módon mondta el a térdem problémáját. Mindenkinek tiszta szívvel ajánlom a BMM óbudai rendelőjét!

  Válasz
 7. Takács Viktória nem csak kiváló gyógymasszőr, de azt is remekül megérzi, hogy a páciens szeretne-e beszélgetni vagy sem.

  Válasz
 8. Nyakcsigolyatörésem óta sokat fájt a nyakam, de a rendszeres gyógytorna hatására szinte teljesen megszűntek a panaszaim.
  Sándor Dorottya nagyszerű gyógytornász, mindenkinek csak ajánlani tudom! Lelkiismeretes, kedves, és nagyon türelmes.

  Válasz

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

+36 1 44 33 433 telefonszámon, a hétköznap 8:00 - este 20:00 -ig a munkatársaink fogadják hívását, vagy visszahívják Önt.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Hírlevél
feliratkozás

BMM fizikoterápiás hírleveleire itt iratkozhat fel.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Betegbiztonsági protokoll a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben

Rendelőinkben maximálisan eleget teszünk az aktuális rendelkezéseknek, hogy a koronavírus elleni védekezést biztosítsuk mindenkinek

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

NYITVA VAGYUNK - számíthat ránk!A járványhelyzet ellenére magánrendelőink Budapest mindhárom helyszínén változatlanul nyitva tartanak.

A biztonsági és higiéniai előírások legszigorúbb betartásával, biztonságos környezetben várjuk pácienseinket személyes orvosi vizsgálatra, fizioterápiás kezelésre és gyógymasszázsra!

 

Otthonról is elérhető online szolgáltatásokat vezettünk be: online szakorvosi konzultációt és online gyógytornát, így karantén esetén is segítünk mozgásszervi panaszán!

You have Successfully Subscribed!

Iratkozzon fel a BMM hírleveleire

You have Successfully Subscribed!