Oldal kiválasztása

Online szakorvosi videó konzultáció

  

Magyarországon elsőként a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő teszi lehetővé Páciensei számára az online szakorvosi videó konzultációt. A szolgáltatás lényege, hogy szakértő orvosi segítséget nyújtsunk olyanok számára is, akik valamilyen okból nem tudják személyesen felkeresni Magánrendelőnket.

Intézményünk orvosigazgatója, Dr. Moravcsik Bence Balázs ortopéd-traumatológus szakorvos magánrendelésén mostantól adottak az online konzultációhoz szükséges technikai feltételek. Forduljon hozzá bizalommal, bármely mozgásszervi panasza, vagy mozgással kapcsolatos kérdése van!

Kiknek ajánlott az online videós konzultáció?

  • Azoknak, akik külföldön élnek, és nem tudják, milyen szakemberhez forduljanak problémájukkal, vagy nincs lehetőségük szakorvoshoz fordulni.
  • Azoknak, akik mozgásukban korlátozottak, nehezen közlekednek, így nem tudnak eljönni a rendelés helyszínére.
  • Azoknak, akiknek nincs idejük eljönni személyesen a magánrendelésre.
  • Azoknak , akik meglévő leleteik alapján másodvéleményt kérnek.

Mit tartalmaz az online szakorvosi videó konzultáció?

Előre egyeztetett időpontban és módon szakorvosunk videó beszélgetést indít, mely során szemtől-szembe az interneten keresztül van lehetősége szakorvosi konzultációra. Amennyiben rendelkezik korábbi leletekkel, vizsgálati eredményekkel, a panaszával összefüggésben, kérjük, a konzultáció előtt küldje el e-mailben a info@bmm.hu címünkre. Így szakorvosunk a beszélgetés során értékelni tudja azokat.

A konzultáció során lehetősége van elmondani, és a videó beszélgetés keretein belül megmutatni panaszát a szakorvosnak, aki ez alapján célzott kérdéseket tesz fel Önnek. A kérdések célja az Ön kórelőzményének és jelen állapotának feltárása. Az esetlegesen korábban elkészült és számunkra elküldött leletek és vizsgálati eredmények szóbeli kiértékelése is megtörténik. A konzultáció végén szakorvosunk összefoglalja szakvéleményét és megteszi javaslatait a gyógyulás érdekében. A konzultáció után írásos ambulánslapot küldünk Önnek e-mailben, valamint a teljes videó felvételt is rendelkezésére bocsátjuk.

A vizsgálat díját előlegszámla ellenében előre fizetéssel szükséges rendezni. Ezt átutalással vagy PayPal-on keresztül tudja megtenni. Időpontfoglalással és egyéb kérdésekkel kapcsolatban kérjük, keresse recepciónkat a +36 (1) 44-33-433-es telefonszámon vagy az info@bmm.hu e-mail címen!

Felhívjuk kedves érdeklődőink figyelmét, hogy a szakorvosi videó konzultáció nem felel meg szakorvosi vizsgálatnak, a személyes megjelenés hiánya miatt!

Online konzultáción elérhető szakorvosok

Dr. Moravcsik Bence Balázs

Dr. Moravcsik Bence Balázs

Ortopéd-traumatológus szakorvos

Dr. Molnár Szabolcs PhD

Dr. Molnár Szabolcs PhD

Ortopéd-traumatológus főorvos

Dr. Gáspár Levente

Dr. Gáspár Levente

PhD., egyetemi docens

Dr. Tóth Attila

Dr. Tóth Attila

Ortopéd szakorvos

Dr. Lang Péter

Dr. Lang Péter

Ortopéd szakorvos

Dr. Barna Aniko

Dr. Barna Aniko

Reumatológus és fizioterápiás szakorvos

Kérjen időpontot telefonon!

Minél gyorsabban szeretne időpontot szakrendeléseinkre? Hívjon minket most!

Budai rendelő: +36 (1) 44-33-433

Pesti rendelő: +36 (1) 44-33-433

Válasszon orvost!

Szeretné Ön kiválasztani kezelőorvosát? Tekintse meg budai és pesti rendelőnkben dolgozó orvosainkat és terapeutáinkat, és vegye fel vele közvetlenül a kapcsolatot!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

+36 1 44 33 433 telefonszámon, a hét minden napján 8:00 - este 20:00 -ig a munkatársaink fogadják hívását, vagy visszahívják Önt.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!

Share This