Oldal kiválasztása

Takács Viktória

Gyógymasszőr

Specialitás: Gyógymasszázs

Végzettség: Okleveles gyógymasszőr

Budai Mozgásszervi Magánrendelő
Cím: 1111 Budapest Budafoki út 15.
Tel:+36 (1) 44 33 433
E-mail: bejelentkezes@bmm.hu

PÁCIENSEINK VÉLEMÉNYE


“Takács Viktória nem csak kiváló gyógymasszőr, de azt is remekül megérzi, hogy a páciens szeretne-e beszélgetni vagy sem.” K. András

Csak ajánlani tudom a BMM szolgáltatásait. Ocskay Annamária és Takács Viktória mindent megtesznek azért, hogy a lehető legtöbbet tudjam kihozni magamból a sportban. Remek és nagyon kedves szakemberek, ahogy munkatársaik is. Sokat köszönhetek nekik!”  –  Sz. G.

“Szívből ajánlom mindenkinek! Moravcsik doktor úr, Szinger Lili és Takács Viktória fantasztikus gárda, nagyon sokat segítenek. Nem csak szakértelmükkel, hanem kedves, biztató hozzáállásukkal! Öröm hozzájuk járni!” – S. N.

Szakszerű, kellemes és szinte szárnyakat kaptam, igaz hogy a vállamat masszírozta Takács Viktória. Elhatároztam, hogy rendszeresen fogok járni és ajánlom a Budafoki úti gyógymasszőrt mindenkinek, jobb lesz az élet, a munkája, de még a pihenése is.” – R. M.

Rendszeres fejfájásaim miatt neurológus orvos tanácsára kerestem fel a rendelőt. Takács Viktóriához jártam/ok először heti kétszer, most már csak egyszer. Bevallom engem is meglepett, hogy használ. Tenziós jellegű fejfájásaim szinte teljesen megszűntek, sőt migrénjeim gyakorisága is csökkent. Először kaptam életemben olyan masszást, ami rendesen megdolgozta a nyakamat is.( azt azért nem mondom, hogy kifejezetten kellemes lett volna:)) Nagyon elégedett vagyok a kapott szolgáltatással és örülök hogy rátaláltam Vikire!” – R. T.

“Nagyon elégedett voltam Takács Viktória által nyújtott masszázsnak, kezei csodát tettek és abszolút elégedett vagyok a beteg és masszőr/ gyógytornász között szinte azonnal kialakult kommunikációval. Minden esetben jelzi, hogy mit fog csinálni és egyeztet arról hogy miként kéri a beteg, valamint megvitatja hogy milyen betegsége van és hogy mit javasol. ” – C. C.

BEMUTATKOZÁS

 

A gyógymasszázs számomra igazi hivatást jelent: sokan fordulnak hozzám valamilyen fájdalmas panasszal, mely az izmok lazításával és a megfelelő technikák alkalmazásával könnyebben elviselhetővé és gyógyíthatóvá válik. Ugyanakkor a masszázs azoknak is sokat nyújthat, akik nem szenvednek mozgásszervi betegségtől: a hétköznapok azonban mindenkit megviselhetnek, és egy jó masszázzsal bárki kiléphet a mókuskerékből, hogy ellazuljon és feltöltődjön. Ezt jelenti számomra a szakmám: segíteni másoknak gyógyulni, ellazulni, felfrissülni.

2016-ban csatlakoztam a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő fizioterápiás csapatához, ahol gyógytornászokkal és mozgásszervi szakorvosokkal együtt dolgozhatom. Kifejezetten inspiráló számomra, hogy minden hozzánk forduló páciens számára komplex kezelést tudunk biztosítani, melynek része a gyógymasszázs is.

Szeretettel várok mindenkit magánrendelésemen a BMM Budai és Pesti rendelőiben!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

+36 1 44 33 433 telefonszámon, a hétköznap 8:00 - este 20:00 -ig a munkatársaink fogadják hívását, vagy visszahívják Önt.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!