Oldal kiválasztása
Rajhona Vivien

Rajhona Vivien

Gyógymasszőr

Specialitás: Gyógymasszázs, nyirokmasszázs

Végzettség: Okleveles gyógymasszőr

Budai Mozgásszervi Magánrendelő
Cím: 1111 Budapest Budafoki út 15.
Tel:+36 (1) 44 33 433
E-mail: bejelentkezes@bmm.hu

PÁCIENSEINK VÉLEMÉNYE


“Rajhona Vivien nem csak kiváló gyógymasszőr, de azt is remekül megérzi, hogy a páciens szeretne-e beszélgetni vagy sem.” K. András

Csak ajánlani tudom a BMM szolgáltatásait. Ocskay Annamária és Rajhona Vivien mindent megtesznek azért, hogy a lehető legtöbbet tudjam kihozni magamból a sportban. Remek és nagyon kedves szakemberek, ahogy munkatársaik is. Sokat köszönhetek nekik!”  –  Sz. G.

“Szívből ajánlom mindenkinek! Moravcsik doktor úr,  és Rajhona Vivien fantasztikus gárda, nagyon sokat segítenek. Nem csak szakértelmükkel, hanem kedves, biztató hozzáállásukkal! Öröm hozzájuk járni!” – S. N.

Szakszerű, kellemes és szinte szárnyakat kaptam, igaz hogy a vállamat masszírozta Rajhona Vivien. Elhatároztam, hogy rendszeresen fogok járni és ajánlom a Budafoki úti gyógymasszőrt mindenkinek, jobb lesz az élet, a munkája, de még a pihenése is.” – R. M.

Rendszeres fejfájásaim miatt neurológus orvos tanácsára kerestem fel a rendelőt. Rajhona Viviennél jártam/ok először heti kétszer, most már csak egyszer. Bevallom engem is meglepett, hogy használ. Tenziós jellegű fejfájásaim szinte teljesen megszűntek, sőt migrénjeim gyakorisága is csökkent. Először kaptam életemben olyan masszást, ami rendesen megdolgozta a nyakamat is.( azt azért nem mondom, hogy kifejezetten kellemes lett volna:)) Nagyon elégedett vagyok a kapott szolgáltatással és örülök hogy rátaláltam Vivire!” – R. T.

“Nagyon elégedett voltam Rajhona Vivien által nyújtott masszázsnak, kezei csodát tettek és abszolút elégedett vagyok a beteg és masszőr/ gyógytornász között szinte azonnal kialakult kommunikációval. Minden esetben jelzi, hogy mit fog csinálni és egyeztet arról hogy miként kéri a beteg, valamint megvitatja hogy milyen betegsége van és hogy mit javasol. ” – C. C.

BEMUTATKOZÁS

Rajhona Vivien vagyok okleveles gyógy-és sportmasszőr.

Négy éve foglalkozom masszázsterápiával. Szakmai gyakorlati helyszínt az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás Intézet biztosított a számomra, ahol a masszázs mellett ismeretet szereztem a hidro- és balneoterápiás kezelések lehetőségeiről is. Közel három évet dolgoztam budapesti gyógyfürdők különböző részlegein, ami segítette a szakmai látóköröm bővülését. Betekintést engedett a mozgásszervi panaszokkal élők mindennapjaiba, ami nagyon fontos a számomra, mert mindenki felé nagyfokú empátiával közeledem, a gyógyulás egy komplex folyamat melynek az is a része, hogy a páciens bizalmát elnyerjük.

Erre törekszem itt a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben is, ahol mindenki számára egyénre szabott terápiát tudunk biztosítani. Szeretettel várok minden gyógyulni vágyót és azokat is akik preventív jelleggel, egészségük megörzése érdekében fordulnak hozzám.

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

+36 1 44 33 433 telefonszámon, a hétköznap 8:00 - este 20:00 -ig a munkatársaink fogadják hívását, vagy visszahívják Önt.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Betegbiztonsági protokoll a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben

Rendelőinkben maximálisan eleget teszünk az aktuális rendelkezéseknek, hogy a koronavírus elleni védekezést biztosítsuk mindenkinek

You have Successfully Subscribed!