Oldal kiválasztása

Kósa Bíborka

Gyógymasszőr

Specialitás: nyak-vállövi és derékproblémák kezelése

Végzettség: Okleveles gyógymasszőr

Budai Mozgásszervi Magánrendelő
Cím: 1111 Budapest Budafoki út 15.
Tel:+36 (1) 44 33 433
E-mail: bejelentkezes@bmm.hu

PÁCIENSEINK VÉLEMÉNYE


“Kósa Bíborka nem csak kiváló gyógymasszőr, de azt is remekül megérzi, hogy a páciens szeretne-e beszélgetni vagy sem.” K. András

Csak ajánlani tudom a BMM szolgáltatásait. Ocskay Annamária és Kósa Bíborka mindent megtesznek azért, hogy a lehető legtöbbet tudjam kihozni magamból a sportban. Remek és nagyon kedves szakemberek, ahogy munkatársaik is. Sokat köszönhetek nekik!”  –  Sz. G.

“Szívből ajánlom mindenkinek! Moravcsik doktor úr,  és Kósa Bíborka fantasztikus gárda, nagyon sokat segítenek. Nem csak szakértelmükkel, hanem kedves, biztató hozzáállásukkal! Öröm hozzájuk járni!” – S. N.

Szakszerű, kellemes és szinte szárnyakat kaptam, igaz hogy a vállamat masszírozta Bíborka. Elhatároztam, hogy rendszeresen fogok járni és ajánlom a Budafoki úti gyógymasszőrt mindenkinek, jobb lesz az élet, a munkája, de még a pihenése is.” – R. M.

Rendszeres fejfájásaim miatt neurológus orvos tanácsára kerestem fel a rendelőt. Kósa Bíborkánál jártam/ok először heti kétszer, most már csak egyszer. Bevallom engem is meglepett, hogy használ. Tenziós jellegű fejfájásaim szinte teljesen megszűntek, sőt migrénjeim gyakorisága is csökkent. Először kaptam életemben olyan masszást, ami rendesen megdolgozta a nyakamat is.( azt azért nem mondom, hogy kifejezetten kellemes lett volna:)) Nagyon elégedett vagyok a kapott szolgáltatással és örülök hogy rátaláltam Bíborkára!” – R. T.

“Nagyon elégedett voltam Kósa Bíborka által nyújtott masszázsnak, kezei csodát tettek és abszolút elégedett vagyok a beteg és masszőr/ gyógytornász között szinte azonnal kialakult kommunikációval. Minden esetben jelzi, hogy mit fog csinálni és egyeztet arról hogy miként kéri a beteg, valamint megvitatja hogy milyen betegsége van és hogy mit javasol. ” – C. C.

BEMUTATKOZÁS

Kosa Bíborkának hívnak, okleveles gyógymasszőr vagyok. Négy éve vagyok az egészségügyben. Tanulmányaim alatt egy évet kórházi gyakorlaton töltöttem, ahol alapápolással foglalkoztam. Ez az időszak empátiára, törődésre tanított. Gyakorlatomat az Országos Reumatológiai és Fizioterápiás intézetben, és a Szent Lukács Gyógyfürdőben töltöttem. Itt láthattam és kezelhettem a különféle reumatológiai betegségben szenvedő pácienseket. Pályakezdőként egy masszázsszalonban sikerült elhelyezkednem, ahol legfőképpen irodisták ülő életmód miatt kialakult problémáit kezeltem. Ez idő alatt megerősödtek a kezeim, és kialakult a saját masszázsstílusom. Majd a margitszigeti termál hotelben helyezkedtem el, ahol legfőképpen idős, reumatológiai betegségekben szenvedő pácienseket, műtét utáni szövődményekkel rendelkező pácienseket kezeltem gyógymasszázzsal, hidro-balneoterápiás kezelésekkel. Emellett rengeteg spa kezelést sajátítottam el,ahol maximálisan  kikapcsolódhattak a vendégeim. 

Igyekszem a pácienseimnek a legszemélyreszabottabb kezelést nyújtani és a problémára fókuszálni. A kezelés előtt részletesen átbeszéljük és felmérjük a páciensem igényeit. Én a kellemesen erős masszázst tartom a leghatékonyabbnak. 

Jelenleg fizikoterápiás tanulmányokat végzek, hogy még többféle módon segíthessek a különféle mozgásszervi problémákkal élőknek. 

Specialitásom a nyak-vállövi és derékproblémák kezelése. Forduljon hozzám bizalommal. 

 

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

+36 1 44 33 433 telefonszámon, a hétköznap 8:00 - este 20:00 -ig a munkatársaink fogadják hívását, vagy visszahívják Önt.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Betegbiztonsági protokoll a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben

Rendelőinkben maximálisan eleget teszünk az aktuális rendelkezéseknek, hogy a koronavírus elleni védekezést biztosítsuk mindenkinek

You have Successfully Subscribed!