Oldal kiválasztása

Kiss Melinda

Fizioterápiás szakasszisztens

Specialitás: UH, lézer, lökéshullám terápia, iontoforézis, ill. stabil galván kezelések, szelektív ingeráram kezelés, corposano kezelés

Végzettség: Fizioterápiás szakasszisztens

Budai Mozgásszervi Magánrendelő
Cím: 1011 Budapest, Budafoki út 15.
Tel:+36 (1) 44 33 433
E-mail: bejelentkezes@bmm.hu

BEMUTATKOZÁS

Kiss Melinda vagyok. Fizioterápiás szakasszisztens végzettséggel, egy éve dolgozom a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő ügyfélszolgálatán, Öt évig dolgoztam a Honvédkórházban ebben a szakmában. Ott szinte minden típusú kezelést végeztem.

November eleje óta lehetőséget kaptam, hogy itt a BMM-nél is végezzek kezeléseket. A Budafoki úton lévő rendelőben dolgozom, itt várom szeretettel az új pácienseket. A következő kezelésekre van itt lehetőség: UH, lézer, lökéshullám terápia, iontoforézis, ill. stabil galván kezelések, szelektív ingeráram kezelés, corposano kezelés. Bizalommal forduljanak hozzám azok a pácienseik, akiknek a fenti terápiákra lenne szükségük. Köszönettel: Kiss Melinda

Szakmai önéletrajz

Fizioterápiás szakasszisztens vagyok. Két éves szakképzésem 2008-ban fejeztem be a Raoul Wallenberg Humán Szakképző Iskolában. Majd néhány év múlva, hogy bővítsem tudásom, egyéves szakasszisztensi képzésen vettem részt.

Ezalatt a Honvédkórház reuma-fizioterápia részlegén dolgoztam, ahol alkalmam nyílt reumatológus orvosok mellett is dolgozni, így betegeim panaszaiba mélyebb betekintést nyerhettem. A Honvédkórházban 5 évet töltöttem el. Itt azt tapasztaltam, hogy a különböző fizioterápiás kezelések, sok esetben képesek csillapítani makacs, akár évek óta fennálló panaszokat, fájdalmakat.

Gyógytornász kollégáimmal együttműködve igyekszem segíteni a hozzám fordulókon. Itt a BMM-ben több féle fájdalom csillapító, gyulladás csökkentő kezelést is végzek.

Lézer kezelést, mely felgyorsítja az izomhúzódások, szakadások és csonttörések gyógyulását. Gyorsítja illetve beindítja a szervezet gyógyulási folyamatait, vér és nyirokkeringés javító hatása van, serkenti a sérült idegek regenerációját.

Az UH kezelés izomlazító, szövetpuhító, keringésfokozó hatású, illetve fájdalom és gyulladáscsökkentő. UH géllel és különböző gyógyhatású kenőccsel is végezhető a kezelés. Az UH mélyen a bőrbe juttatja a hatóanyagot.

A TENS szintén egy fájdalom csillapító kezelés, amely a bőrön keresztül, elektromos impulzusok segítségével elektromos fájdalom csillapítást végez.

A szelektív ingeráram kezeléssorán elektromos ingerrel a bénult vagy ép beidegzésű, sorvadt izom fiziológiáshoz hasonló összehúzódását váltjuk ki. Ez az izomszövet megvastagodásához, erősödéséhez vezet, javítja az izomszövet anyagcseréjét, segít az izomerő helyreállításában a sorvadás megelőzésében.

A lökéshullám a szövettel kacsolatbalépve gyógyhatást gyakorol a szervezetre: gyorsítja a regenerációt, stimulálja a sejtek növekedését, csökkenti a fájdalmat és segít a mobilitás visszaállításában.

A lökéshullám egy akusztikus hullám, mely nagy energiát juttat a fájdalmas pontokhoz, így csökkenti a fájdalmat, felgyorsítja a gyógyulást illetve az inak és szövetek regenerációját. Indikációk pl.: vállfájdalom, teniszkönyök, golfkönyök, izomfájdalom, krónikus íngyulladás, meszesedés…

 

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

+36 1 44 33 433 telefonszámon, a hét minden napján 8:00 - este 20:00 -ig a munkatársaink fogadják hívását, vagy visszahívják Önt.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!

Share This