Oldal kiválasztása
Horváth Noémi Anna

Horváth Noémi Anna

Gyógytornász-fizioterapeuta

Végzettség:Gyógytornász-fizioterapeuta

Specialitás:Gyermek gyógytorna

Budai Mozgásszervi Magánrendelő
Cím: 1111 Budapest, Budafoki út 15.
Tel:+36 (1) 44 33 433
E-mail: bejelentkezes@bmm.hu

BEMUTATKOZÁS

Horváth Noémi Anna vagyok, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán végeztem gyógytornászként.

Kiskorom óta fontos szerepet játszott a testmozgás az életemben. Számos sportot kipróbáltam, többek között úsztam, táncoltam, teniszeztem, de atlétaként lettem igazolt versenyző. Kedvenc versenyszámom a rúdugrás volt, a sportág összetettségének köszönhetően hamar szembesültem azzal, milyen fontos a jól összeállított gyakorlatsor a sérülések elkerülésének érdekében.
Pályaválasztásomat a sport szeretetén kívül az határozta meg, hogy segíteni szerettem volna másokon. Legyen szó sérülés megelőzéséről, rehabilitációról vagy egyéb mozgásszervi probléma kezeléséről.

Fontosnak tartom, hogy a gyerekek már egészen kis koruktól gyakran mozogjanak, megszeressék a testmozgást és megtanulják a helyes testtartást.
A kamaszokra különösen fontos odafigyelnünk, hiszen az izmaik erejének és összehangolt működésének lépést kell tartania a hirtelen hossznövekedéssel. Éppen ezért szakdolgozatom kutatásához tizenéves sportolókat választottam vizsgálati alanynak. Fiatal szertornászok testtartását és egyensúlyi paramétereit fejlesztettem egy számukra összeállított gyakorlatsorral.

Az elmúlt években volt szerencsém tapasztalatot szerezni Németországban és Magyarországon is, képzett gyógytornászok- maunálterapeuták mellett tanulhattam.

Egyetemen kívül elvégeztem a Kinesiotape alap és haladó képzést, a Flossing tanfolyamot, valamint Babamasszázst is tanultam.

Azt gondolom, hogy diploma után is fontos tudásunkat bővíteni, ezért jelenleg a Semmelweis Egyetemen folytatom tanulmányaimat fizioterápia mesterszakon, valamint a Manuálterapeuta képzést végzem.

 

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

+36 1 44 33 433 telefonszámon, a hétköznap 8:00 - este 20:00 -ig a munkatársaink fogadják hívását, vagy visszahívják Önt.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Betegbiztonsági protokoll a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben

Rendelőinkben maximálisan eleget teszünk az aktuális rendelkezéseknek, hogy a koronavírus elleni védekezést biztosítsuk mindenkinek

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

NYITVA VAGYUNK - számíthat ránk!A járványhelyzet ellenére magánrendelőink Budapest mindhárom helyszínén változatlanul nyitva tartanak.

A biztonsági és higiéniai előírások legszigorúbb betartásával, biztonságos környezetben várjuk pácienseinket személyes orvosi vizsgálatra, fizioterápiás kezelésre és gyógymasszázsra!

 

Otthonról is elérhető online szolgáltatásokat vezettünk be: online szakorvosi konzultációt és online gyógytornát, így karantén esetén is segítünk mozgásszervi panaszán!

You have Successfully Subscribed!