Oldal kiválasztása

Darányi Dominika

Gyógymasszőr

Specialitás: gyógymasszázs, ultrahang terápia, lökéshullám terápia, és lézerterápia

Végzettség: gyógymasszőr

Budai Mozgásszervi Magánrendelő
Cím: 1111 Budapest Budafoki út 15.
Tel:+36 (1) 44 33 433
E-mail: bejelentkezes@bmm.hu

BEMUTATKOZÁS

Darányi Dominika gyógymasszőr vagyok. 2019-ben csatlakoztam a BMM csapatához. Előtte a Péterfy Sándor Utcai Kórházban, és az ORFI-ban dolgoztam, ahol a munkám során lehetőségem volt átfogó szakmai tapasztalatot szerezni a különböző betegségek masszázzsal történő kezelésében.

A masszázson túl ultrahang terápiát, lökéshullám terápiát, és lézerterápiát is végzek.

A sport mindig közel állt hozzám, így fitness instruktor és személyi edző képesítéseket is szereztem. Ezek hozzájárultak ahhoz, hogy még hatékonyabb, személyre szabott szolgáltatást tudjak nyújtani vendégeimnek.

Azért választottam a gyógymasszőri hivatást, mert szeretek emberekkel foglalkozni és tevékenyen segíteni rajtuk, valamint érdekeltek a különböző mozgásszervi betegségek és ezek gyógyítási lehetőségei. Emellett olyan munkát szerettem volna, amivel mások számára is hasznos dolgot végezhetek.

 

Úgy gondolom, masszőrként mindezeket megvalósíthatom, és segíthetek leendő ügyfeleim egészségének megőrzésében és javításában.

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

+36 1 44 33 433 telefonszámon, a hét minden napján 8:00 - este 20:00 -ig a munkatársaink fogadják hívását, vagy visszahívják Önt.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!

Share This