Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

BMM a mozgásszervi szakértő! +36 (1) 44-33-433 Bejelentkezés hétköznap és szombaton 8:00- este 20:00-ig . bejelentkezes@bmm.hu

Csunderlik Kitt

Gyógytornász-fizioterapeuta

Specialitás:

Végzettség: Gyógytornász-fizioterapeuta

Budai Mozgásszervi Magánrendelő
Cím: 1111 Budapest Budafoki út 15.
Tel:+36 (1) 44 33 433
E-mail: bejelentkezes@bmm.hu

Bemutatkozás

Gyógytornász végzettségét a Miskolci Egyetemen szerezte meg 2013-ban. Tanulmányait a budapesti Semmelweis Egyetemen folytatta, ahol elvégezte a Fizioterápia mesterszakot. Tevékenységét a Péterfy Sándor Utcai Kórház járóbeteg gyógytorna rendelőjében kezdte, ahol nap mint nap számos beteggel és megbetegedéssel találkozik. Így tapasztalatot gyűjtött mind a reumatológiai, ortopédiai, traumatológia és a neurológia kórképek kapcsán.

További képesítései: McKenzie “A” kurzus (mechanikai diagnózis és terápia-ágyéki gerinc), Terrier I. (ízületi és lágyrész mobilizáció-nyaki gerinc, vállízület), Kinesio Tape technika, Törzs Stabilizációs kurzus, Nyaki szegmentális gerinc-stabilizációs kurzus. 

Jellemző rá az elhivatottság, a megbízhatóság és a segíteni akarás. Célja, hogy egyéni állapotfelmérés alapján, személyre szabott kezelési tervet állítson össze, mely segít a mozgásszervi kórképek megelőzésében, gyógyításában és az elért eredmény tartós megőrzésében.