Oldal kiválasztása

Elmaradt a mozgásszervi műtétje?
Segítünk!

A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő
segítséget nyújt a járványügy miatt elmaradó műtétek esetén!

Ezekben a napokban a legtöbb halasztható műtétet, így bizonyos mozgásszervi műtéteket is későbbi időpontra halasztják. Ez érthető intézkedés, de nagyon fontos, hogy megfelelő tornával mozogjanak az ilyen páciensek, mert enélkül beszűkülhet a mozgástartományuk, így a későbbi műtét sikere is kérdésessé válhat.

Ezért a BMM-nél azoknak a pácienseknek, akiknek elmaradt a mozgásszervi műtétje, a szabad helyek függvényében ingyenesen lehetővé teszünk online gyógytornát egy vagy két alkalommal, ahol begyakorolhatják a szükséges, szintentartó gyakorlatokat. Ennek igénybevételéhez internetkapcsolattal rendelkező számítógép, webkamera, mikrofon, hanszóró szükséges (a legtöbb laptop ezekkel rendelkezik).

Erre a programra jelentkezni az alábbi űrlap kitöltésével tud, ezt követően, szabad időpont esetén kollégánk keresni fogja.

Szeretné, ha a műtétet a Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben végezzék?

A járványügyi intézkedések során az állami műtéti várólisták hosszabbodása várható. Mivel a veszélyhelyzet elmúltával magánrendelőnkben gyorsabban fogunk visszaállni a normál működésre, ha nem szeretne várakozni, mi megnyugtató megoldást kínálunk. Partnerintézményünkben a BMM szakorvosai hamarosan újra végezni fognak magánkórházban műtéti megoldásokat. Ortopédiai és kézsebészeti műtéteket végzünk. Így csípőprotézis és térdprotézis, artroscopia, keresztszalag-pótlás, előláb műtétek és kézműtéteket is.

Kérjen ajánlatot privát elvégezhető műtéti megoldásra, ahol egyelőre várakozás nélkül tudjuk előjegyezni.
Amennyiben szeretné elkerülni a hosszú várólistákat és ajánlatot kapni műtétjére, kérjük pipálja be az erről szóló mezőt az alábbi űrlapon és műtétkoordinációval foglalkozó munkatársunk keresni fogja a megadott telefonszámon a részletekkel!

A BMM további segítő szolgáltatásai


A mozgásszervi problémákkal küzdők számára a járványhelyzetre tekintettel több szolgáltatásunkat ingyenessé tettük, emellett otthonról elérhető online segítséget nyújtunk, és a rendelőinkben a személyes szakrendeléseink továbbra is elérhetők.
Az intézményünkben 45 szakorvosunk és 15 gyógytornászunk dolgozik – tudásukat és szakértelmüket most bárki igénybe veheti.

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Kérjen időpontot telefonon!

Minél gyorsabban szeretne időpontot szakrendeléseinkre? Hívjon minket most!

Budai rendelő: +36 (1) 44-33-433

Pesti rendelő: +36 (1) 44-33-433

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Válasszon orvost!

Szeretné Ön kiválasztani kezelőorvosát? Tekintse meg budai és pesti óbudai rendelőnkben dolgozó orvosainkat és terapeutáinkat, és vegye fel vele közvetlenül a kapcsolatot!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő
Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

+36 1 44 33 433 telefonszámon, a hétköznap 8:00 - este 20:00 -ig a munkatársaink fogadják hívását, vagy visszahívják Önt.

You have Successfully Subscribed!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő Logo

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Szakorvosok válaszolnak kérdésére. 

You have Successfully Subscribed!