Az állami ortopédiai szakrendelés ma beutalóhoz kötött, amely a háziorvostól kérhető. Van azonban egy másik lehetőség, amellyel elkerülhető a hosszas sorban állás, a várakozás és nem szükséges háziorvosi beutaló sem: a magánrendelés.

A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben hétfőtől szombatig két helyszínen biztosítunk ortopédiai rendelést, kellemes környezetben, a legelismertebb ortopéd szakorvosokkal.

Hívjon minket bizalommal és foglaljon időpontot egy igazán alapos ortopédiai kivizsgálásra akár már 24 órán belül!

Mi történik az ortopédiai vizsgálat során a magánrendelésen?

  • Kórelőzmény feltérképezése: a korábbi mozgásszervi panaszok és betegségek leírása (műtét, törés, rándulás, ízületi gyulladás stb…)
  • Jelen panaszok: a fájdalom qualitatív felmérése, életmód (otthoni és munkahelyi), mozgásszervekkel kapcsolatos körülmények tisztázása.
  • Megtekintés: tartás-, és járásvizsgálat, ízületi tengelyeltérések – mellkas, gerinc és az ízületek alaki vizsgálata.
  • Funkcionális vizsgálat: gerinc funkcionális vizsgálata, kis-, és nagyízületek (váll, könyök, csípő, térd, boka) mozgásterjedelmének és deformitásainak, tengelyeltéréseinek vizsgálata.
  • Perifériás idegek (neurológiai) vizsgálata: az ízületek működését végző izmok beidegzésének vizsgálata, az érző-, és mozgató reflexkör (saját és kóros reflexek) vizsgálata.
  • Lúdtalp vizsgálat (boltozati süllyedések), lábdeformitások vizsgálata.
  • Terápiás javaslat összefoglalása, dokumentáció, ambuláns lap készítése.
  • Gyógyszer és gyógyászati segédeszköz vényre való felírása.

Fő célkitűzésünk a páciens számára legmegfelelőbb és leghatékonyabb terápiás javaslat felállítása, a gyors és hosszútávra szóló gyógyulás érdekében. Ehhez a részletes és alapos ortopéd szakorvosi vizsgálat során a panasz kialakulásához vezető okok feltárása kulcsfontosságú.

A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelőben szolgáltatásainkat a páciensek igényeihez alakítva a legjobb szakemberek által, a legmodernebb terápiás kezelési lehetőségekkel végezzük.

Kiemelkedő szaktudás, igényes környezet és célzott terápia egy helyen!

0 hozzászólás

Egy hozzászólás elküldése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest

Share This