Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

BMM a mozgásszervi szakértő! +36 (1) 44-33-433 Bejelentkezés hétköznap és szombaton 8:00- este 20:00-ig . bejelentkezes@bmm.hu

BMM GARANCIA

– 19 órán belül szakorvosi vizsgálat!*


BMM garancia

"Egy napot sem kell várnia. A BMM vállalja, hogy 19 órán belül mozgásszervi szakorvos megvizsgálja hirtelen kialakult ízületi panaszait és elkezdi a kezelést!"

BMM garancia részletei

Bejelentkezés

8:00 - 20:00 telefonon
hétvégén is

Sürgős mozgásszervi problémája van? Egy napot sem kell várnia! A BMM vállalja, hogy 19 órán belül mozgásszervi szakorvos megvizsgálja hirtelen kialakult ízületi panaszait és elkezdi a kezelést!

BMM ortopédia szakrendelés

Panasza sürgős kivizsgálást igényel? Hívja ügyfélszolgálatunkat! A Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő vállalja, hogy Budapesten lévő 3 rendelőnk egyikében a lehető legközelebbi időpontot adja mozgásszervi szakorvosi vizsgálatra.

Mi történik egy sürgős esetnél?


A vizsgálat, a kiváltó ok feltérképezése azonnal megkezdődik. Mielőbbi fájdalomcsillapító kezelést kezdünk, mely lehet lokális külső kenőcsös kezelés vagy injekció adása, esetileg lézerkezelés.

Amennyiben szükséges, akut MRI vizsgálatot kérünk partnerintézményünknél, amit akár aznap kielemez szakorvosunk.

Szükség esetén infúziós terápiát és kórházi ellátást is megoldjuk szerződött partnerünknél.

* A Garancia feltételei:

A 19 órás garancia csak a telefonos ügyfélszolgálatunk által adott időpontokra érvényes, automatikus online időpontfoglaló rendszerekre nem.
Sürgős eset lévén páciensünk mielőbbi ellátása a legfontosabb, ügyfélszolgálatunk a leghamarabb elérhető orvosunkat és rendelőnket fogja ajánlani.
Amennyiben páciensünk szeretné kiválasztani az orvosát vagy a rendelőt, a 19 órán belüli ellátást nem garantáljuk.

Ha a BMM Garancia nem valósul meg


Amennyiben a BMM nem tudja tartani a 19 órás garanciát a fenti feltételekkel, páciensünket megajándékozzuk egy gyógytorna állapotfelméréssel, 15.000 Ft értékben, amit a későbbiekben a kezelésekhez fel tud használni.

BMM ortopédia szakrendelés
Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő
Kérjen időpontot telefonon!

Minél gyorsabban szeretne időpontot szakrendeléseinkre? Hívjon minket most!

Budai rendelő: +36 (1) 44-33-433

Pesti rendelő: +36 (1) 44-33-433

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő
Válasszon orvost!

Szeretné Ön kiválasztani kezelőorvosát? Tekintse meg budai és pesti óbudai rendelőnkben dolgozó orvosainkat és terapeutáinkat, és vegye fel vele közvetlenül a kapcsolatot!

Budapesti Mozgásszervi Magánrendelő

Kövess minket a közösségi médiában!